A koncepció

Egy Nő és Anya ruhatárának összeállításakor az egyik legfontosabb szempont a kombinálhatóság, a funkcionalitás, a tartósság, ezért a kollekciónk tervezésekor ezek voltak a fő vezérelveink.

Olyan öltözéket szerettünk volna létrehozni mely a várandósság alatt, a babahordozás során (mind elöl, háton, csípőn), majd ezen csodálatos életszakaszok után is hordható; kényelmes, esztétikus megjelenést kölcsönöz egy elegánsabb valamint egy lazább, sportosabb megjelenéshez egyaránt.

A kollekció alappillére az ujjatlan kabátunk, mely több évszakon át nyújt kényelmes és praktikus viseletet.

purple_pelerin

A pelerin kiegészítéseként terveztünk két fazonú bélelt gyapjú alapkabátot, mely hordható várandósan, önállóan és babahordozás során is (a kettő kombinációjában erre kötjük magunkra a babát).

Ezzel a megoldással azt is szerettük volna elérni, hogy a hordozás során az Anya is megfelelő védelmet kapjon az időjárással szemben.

basic_coat

20161028_natte_lookbook_w_128_natte16w_lookbook-293

Egy kollekció nem teljes kiegészítők nélkül, ezért gondoltunk mind az Anyukákra és Babáikra is.

Kézzel készült bőrtáskánk viselésének is több módja van alkalmazkodva a kabát aktuális funkciójához; hordható csípőn, háton és clutch-ként is, gondolva majd azokra az időkre is, mikor egy Anya megajándékozza magát egy barátnős, színházas, kimenős ÉN idővel.

natte_bag

A babáknak egy selymesen puha, meleg szívvel-lélekkel kötött babasapkákat készítettünk, melyek mind színben mind anyagösszetételben illeszkednek a kollekció egészéhez.

natte_baby_bonnet_w16

 

Még nincsenek értékelések.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az üzenet 20 másodperc múlva bezár.
Ajax Loading